Money Retreat Pilot

  • 30 januari 2020

  • 10-17u

  • inclusief lunch & borrel

  • eenmalig voor maar €30,-

  • nog een paar plaatsen beschikbaar, meld je aan via ghani@hoogtevrees.com

  • in De Garage, Briljantlaan 101 in Utrecht

 

Wat is het?

 

Hoogtevrees. organiseert haar eerste Money Retreat! Tijdens deze pilot leer je alles over money mindset, manifestatie en creatief ondernemerschap, maar dan voor een klein prijsje. Als tegenprestatie willen wij graag van jou horen wat je ervan vond. 

 

Wat kun je verwachten?

 

Workshops die jouw visie op geld blootleggen en je handvaten geven om je leven vol geld en awesomeness te manifesteren. We verstevigen je visie op wat je waard bent - niet alleen voor jezelf, maar ook in relatie tot je opdrachtgevers én de sector. Zodat je nooit meer hoeft te twijfelen aan je tarief, kunt staan voor wat je kunt en weet dat wij als creatieven echt het verschil kunnen maken.

Waarom?

 

Hoogtevrees gelooft dat de creatief anno nu van onschatbare waarde is. We kijken met elkaar naar problemen die we jarenlang met lineair denken hebben gecreëerd, en waar nu holistische oplossingen voor moeten worden gevonden. De creatief speelt hierin een cruciale rol. Door buiten kaders te kunnen denken, the bigger picture te zien, maatschappijkritisch te zijn en onorthodoxe oplossingen te durven verzinnen kan de creatief zich onmisbaar maken én z’n creativiteit als shiny asset inzetten waar voor betaald mag worden. Hij weet alleen nog niet altijd hoe, en dat is waar wij beginnen.

Wij zien een toekomst waar de creatief niet langer alleen het muzikale intermezzo is tijdens een event of meeting. We zien hem op de plekken waar de beslissingen worden genomen. En daarvoor moet hij weten wat hij waard is.

Het beeld van "de creatief" maken we samen. Hoogtevrees is hier om het idee van de creatief als hobbyist uit de weg te ruimen, en te werken aan een leven vol geld en awesomeness voor alle creatieven in Nederland. Dream big!

Denk je nu: yes! Dit wil ik. Geef je dan op via ghani@hoogtevrees.com. En hou 30 januari vrij!

  • Instagram

© 2019 by Hoogtevrees.