trainen.

De creatief is een manusje van alles. Vaak autodidact in één of meer facetten van zijn bedrijf. Wij geloven dat als we allemaal zouden doen waar we goed in zijn en gelukkig van worden, de wereld meer in balans is en er werk is voor iedereen. Dat verhaal vertellen we in onze trainingen. 

MONEY

RETREAT

Ons Money Retreat is een snelkookpan. We beginnen met je relatie met geld, vertalen die naar een variant die voor jou werkt - in plaats van jij voor het geld - en visualiseren je ideale bedrijf én leven. Zo weet je waar je het voor doet, hoe je wil leven en ondernemen en hoe je een bedrijf creëert dat er is voor jou. Het is een dag om je dromen helder te maken en te beginnen met manifesteren!

CUSTOM

TRAINING

Het is ook mogelijk ons voor een custom training in te huren. We geven inspiratiesessies of complete dagen op maat, aan de hand van jouw vraag.

COACHING

Sessies en trajecten op maat. Het kan een follow-up zijn van een Money Retreat, het kan eenmalig zijn om jou verder te helpen met je bedrijf of een hele reeks sessies voor een frisse start als creatief én ondernemer.

Meer informatie over onze trainingen?

Neem dan contact op met jolijn@hoogtevrees.com.

  • Instagram

© 2019 by Hoogtevrees.